SUZUMAR

Надуваемите лодки SUZUMAR са разработени и се произвеждат на базата на задълбочено проучване на изискванията и предпочитанията на европейските любители на водния отдих.

Като цяло създадени в т. нар. „италиански стил”, при който преди всичко се ценят устойчивоста, надеждността и качеството на вложените материали. В резултат лодките на марката съчетават в себе си всичко, което ще направи отдиха ви във водата действително комфортен и безопасен. Те притежават надеждна конструкция, скорост, товароподемност и умерено тегло.

Дължините на лодките варират от 2,30 до 3,90 м. и са проектирани за двигатели до 30 к.с.

Изработени са от 5-слоен Duratex с плътност 1100 г/кв.м, който е смятан за един от най-добрите за целта материали – траен и устойчив срещу разцепвани и разрязване.

За клиентите, които предпочитат компактна и лека конструкция, SUZUMAR предлага модели с надуваемо дъно Air Deck, чиято здравина се постига благодарение на технологията Aerotech. Марката предлага и модели с дъно от дуралуминий, които са подходящи за клиентите с предпочитания към надеждната конструкция и максималната трайност на продукта.

https://suzuki.bg/lodki