Обратно изкупуване

Програмата за обратно изкупуване е създадена с внимание и разбиране към Вашите нужди да продадете лесно и изгодно сегашния си автомобил без значение на неговата марка и да го замените с нов. Чрез нея Вие получавате изключителната възможност да притежавате последен модел от гамата на японския автомобилен производител SUZUKI, без да губите време в търсене на купувач за сегашната си кола, дори и ако тя е с все още неизплатен лизингов договор.

Всичко, което трябва да направите е да заявявате желанието си за обратно изкупуване на Вашия автомобил на тел.: 0887 687 547 или на ел. поща: d_ivanov@suzuki.bg и след предварителна уговорка да го предоставите на нашия екип за експертна оценка.

Ние ще определим справедлива цена за автомобила на база неговата възраст, пробег, техническото състояние и общ външнен и вътрешен вид, вземаме под внимание и ценовите тенденции на пазара на употребявани автомобили в България, и директно пренасочваме финансовата оценка към Вашия нов избор.

МИРКАТ ООД си запазва правото да откаже обратно изкупуване на автомобил, за който не може да се докаже произход и сервизна история, първата му регистрация е преди повече от седем години и е с пробег над 200 000 км.