ENTERPRISE rent-a-car

Компанията Enterprise rent-a-car е известна с това, че предоставя постоянно високо ниво на персонализирано, професионално обслужване и изключително ниски дневни цени за пътуващите по работа или за развлечение. 

Със сигурност сред факторите, допринесли за развитието и успеха на марката се нареждат:

Успешен Бизнес Модел:
Докато нашите конкуренти се бореха за пазарен дял на летищата в САЩ, Enterprise rent-a-car създаде изцяло нов пазар, предоставящ на клиентите удобството да наемат автомобили в кварталите, където живеят и работят. В началото марката се утвърдила с предлагането на автомобили под наем на клиенти, чиито коли са претърпели произшествие и са в сервиз за ремонт или са откраднати. Скоро след това започва и обслужването на клиенти, които наемат автомобили за местния си бизнес или за развлечение. В крайна сметка през 1995г. компанията премества дейността си на летищата в САЩ, където обслужва клиенти, желаещи да наемат автомобил за работа извън града или за развлечение.

Фирмена Философия:
На първо място се погрижете за своите клиенти и служители, а впоследствие ще дойдат и печалбите. Предоставянето на изключително обслужване на клиентите и надхвърлянето на техните очаквания е основната движеща сила зад всички наши действия.

Предприемачески Дух:
От самото начало на служителите бяха предоставени инструментите, обучението и свободата да вземат свои собствени решения и да управляват клоновете си, както биха управлявали свой собствен малък бизнес. Те работиха здраво и бяха възнаградени в съответствие с доходността на своите дейности. Този дух съществува и днес.

www.enterpriserentacar.bg