За Миркат

МИРКАТ ООД е част от предприемаческата група SFAKIANAKIS, която е една от най-големите компании на гръцкия пазар с участие на Атинската борса.

Компанията е основана през 1993г. в гр. София като официален вносител на марката SUZUKI в България и вече повече от 20 години портфолиото й включва пълната продуктова гама на SUZUKI Motor Corporation – леки автомобили, мотоциклети и извънбордни двигатели, както и оригинални резервни части и пълно следпродажбено гаранционно и извън гаранционно обслужване за тях.

Безкомпромисните 4х4 автомобили Vitara, SX4 S-Cross и Jimny, и компактните градски модели Swift и Celerio са емблема на забележителната комбинация от стил, комфорт и икономичност.

Мотоциклетите SUZUKI са предпочитани сред почитателите на високата скорост, защото те превръщат всяко каране в едно незабравимо преживяване чрез уникалния синхрон между перфектен аеродинамичен дизайн и голяма мощност.

МИРКАТ ООД е ексклузивен вносител за страната на надуваемите лодки SUZUMAR, които се отличават със своята надеждност и високо качество на използваните материали.

Компанията е официален франчайз дилър за България на National Car Rental от 2005г., а от 2014г. бизнесът за отдаване на коли под наем на корпоративни клиенти и ваканционни пътници минава под марката на американския гигант Enterprise rent-a-car като продължава да следва високите стандарти за обслужване на своите клиенти.

МИРКАТ ООД предлага интегрирано решение за управление на автомобилни паркове за бизнеса чрез своята програма за оперативен лизинг. Услугата е винаги съобразена с конкретните изисквания на клиента, като може да включва пълно сервизно обслужване на автомобилите, смяна на консумативи и гуми, цялостно покритие на застраховките от надеждна застрахователна компания, осигуряване на заместващо превозно средство, пътна помощ и др.

Тъй като са част от една и съща бизнес група, МИРКАТ ООД има силно партньорство с Ergotrak България ООД, която е изключителен представител на Ford Trucks за страната.

МИРКАТ ООД развива последователна търговска политика, като дилърската й мрежа обхваща градовете София, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Пловдив и Стара Загора.

Нашият екип от професионалисти с богат опит и позитивно отношение към клиентите е това, с което се годеем най-много.