Унгарското производство на Suzuki SX4 S-Cross удостоено с награда за качество

Най-новият модел в гамата на Suzuki – невероятният кросоувър SX4 S-Cross, произведен от Magyar Suzuki Corporation – унгарският филиал на Suzuki Motor Corporation, спечели приза за качество в категория „Автомобили” на тазгодишното издание на Hungarian Quality Product Award® състояло се на 3 септември 2014г.

Церемонията се провежда за 17 поредна година по инициатива на Комисията по качество на продукта – организация с нестопанска цел, подкрепена от унгарското правителство. Нейната цел е да подобри информираността и съзнанието на унгарските потребители по отношение на качеството на произведените в страната иновативни продукти от различни категории.

Отличието на SX4 S-Cross е трето за Suzuki – през 2009г. идеалният за града Splash получава същия приз, а през 2011г. наградата грабва емблематичния за марката модел Swift.

SX4 S-Cross се произвежда в Унгария и се разпространява в цяла Европа, както и се изнася за пазарите в Близкия изток, Южна Африка, Австралия и Мексико.

В България моделът беше представен и пуснат в продажба през Ноември 2013г. от официалния вносител на Suzuki за страната – МИРКАТ ООД.

Вижте повече:

Продуктова информация

Видео