SUZUKI SCRAP BONUS

15.01.2021 / 31.12.2021

НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ МОМЕНТИ СЕ  СЛУЧВАТ ПО ЕДИН ПЪТ  В ГОДИНАТА - РОЖДЕНИЯТ ТИ ДЕН, ВАКАНЦИЯТА НА ЕКЗОТИЧЕН ОСТРОВ... ЕДНА  Е И СДЕЛКАТА НА ГОДИНАТА.   

НЕ Я ПРОПУСКАЙ!

ЗАМЕНИ СВОЯ СТАР АВТОМОБИЛ С НОВ И ВЗЕМИ ДИРЕКТНО ЦЕНОВО ПРЕДИМСТВО СЪС 

Защо SUZUKI SCRAP BONUS?

Програмата SUZUKI SCRAP BONUS следва глобалната визията на Suzuki Motor Corporation за максимално намаляване на вредните отпечатъци върху околната среда. Насърчаването на намаляването, рециклирането и правилното третиране на отпадъци от производството и продуктите, чрез технологии и системи за рециклиране на автомобили, е ключов фактор във философията на марката за опазване на природата. 

Как работи SUZUKI SCRAP BONUS?

Имаш автомобил, който е на възраст над 15 години и не  можеш да разчиташ на него или вече е напълно  излязъл от употреба. Без значение от неговата марка и състояние, чрез програмата SUZUKI SCRAP BONUS ние ще го рециклираме вместо теб*, а ти ще получиш директно ценово предимство при покупката на нов автомобил SUZUKI. 

Необходимо е само да направиш  следното:

1. да се свържеш  с дилър на SUZUKI и да заявиш  своето желание да рециклираш  стария си автомобил, уточнявайки неговата локация**

2. да ни предадеш  двата талона на автомобила (голям и малък), двете регистрационни табели на автомобила и копие от личната ти карта***  

3. да ни се довериш и да бъдеш спокоен, че ние ще дерегистрираме автомобила ти в КАТ и ще го свалим от отчет

Ако през последните 2 години си бил отговорен към природата и вече си  предал своя стар автомобил за рециклиране, също ще те бонусираме.  Трябва само да ни представиш копие на  Удостоверението, което си получил от фирмата рециклирала автомобила ти.    

А ако искаш да ни предадеш стария си автомобил за рециклиране сега, но все още не си готов за покупка на нов, ще ти дадем ваучер за стойността на SUZUKI SCRAP BONUS, валиден до края на 2021-ва година.

Каква е стойността на SUZUKI SCRAP BONUS?

Стойността на директното ценово предимство по програмата SUZUKI SCRAP BONUS е в размер на 2 000 лв. и важи за всички модели от актуалната ни автомобилна гама

Всеки автомобил SUZUKI идва със 7 години гаранция или 140 000 км пробег (което настъпи първо) и 7 години безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз на SUZUKI в България. Научи повече за това тук.

Програмата е валидна до 31.12.2021г. или до нейното изменение. Тя не се комбинира с други текущи промоции или ценови програми. 

МИРКАТ ООД си запазва правото да променя условията по програмата (стойност и начин на прилагане на бонуса, времетраене и покритие) без предупреждение. 

* МИРКАТ ООД и/или оторизирания от тях доставчик на услугата по рециклиране може да откаже приемане на ИУМПС в следните случаи: 1/ няма упълномощен представител на собственика при предаване на ИУМПС; 2/ при замърсяване на ИУМПС, което представлява риск за човешкото здраве; 3/ ИУМПС съдържа отпадъци, които не са част от него.

** Организирането и осигуряването на превоза на ИУМПС се извършва от МИРКАТ ООД или оторизиран от тях доставчик на услугата.

*** МИРКАТ ООД е регистриран като администратор на лични данни и спазват стриктно политиката на "МИРКАТ" ООД за защита личните данни. Всеки клиент ще бъде информиран за начина, по който неговите лични данни ще бъдат обработени и съхранявани, и ще даде свое писмено съгласие за това.  

За допълнително информация по промоцията може да се свържеш с нас тук.