Юнска промоция в Mirkat Autoselect

МИРКАТ Autoselect предлага сертифицирани употребявани автомобили с:

– доказана сервизна и застрахователна история

– цялостен предпродажбен преглед и обслужване

– професионално следпродажбено отношение и пътна помощ

– съдействие за бърз и удобен финансов лизинг

– преференциални цени за сервиз, резервни части и застраховки

Моля, вижте всички налични автомобили, технически характеристики, нива на оборудване и цени тук: www.mirkatautoselect.mobile.bg/

НОВО!!! Ние ще изкупим вашата стара кола и ще ви помогнем бързо и изгодно да я замените с чисто нов автомобил SUZUKI!

Програмата за обратно изкупуване е създадена с внимание и разбиране към вашите нужди да продадете лесно и изгодно своя автомобил и да го замените с нов. Чрез нея вие получавате изключителната възможност да притежавате последен модел SUZUKI, без да губите време в търсене на купувач за старото си возило или да се обвързвате с все още неизплатен лизингов автомобил.

Всичко, което трябва да направите, е да заявите желанието си за обратно изкупуване на автомобила и след предварителна уговорка да го предоставите на нашия екип за експертна оценка.

Ние оценяваме автомобила според неговата възраст, пробег, техническото състояние и общ външен и вътрешен вид, вземаме под внимание ценовите тенденции на пазара на употребявани автомобили в България и директно пренасочваме финансовата оценка към вашия нов избор.

МИРКАТ Autoselect си запазва правото да откаже обратно изкупуване на автомобил, за който не може да се докаже произход и сервизна история, първата му регистрация е преди повече от седем години и е с пробег над 170 000 км.

За повече информация:

гр. София, Околовръстен път (до мотел-ресторант „ЕЗЕРОТО”) с работно време от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 ч. и в събота от 10.00 до 14.00 ч.

тел.: 088 768 75 47

ел. поща: d_ivanov@suzuki.bg