ENTERPRISE rent-a-car

Компанията е официален франчайз дилър за България на National Car Rental от 2005г., а от 2014г. бизнесът за отдаване на коли под наем на корпоративни клиенти и ваканционни пътници минава под марката на американския гигант Enterprise rent-a-car като продължава да следва високите стандарти за обслужване на своите клиенти.

Благодарение на своите добре обучени служители и разнообразен автомобилен парк следва имиджа на глобалната марка като предоставя постоянно високо ниво на персонализирано, професионално обслужване и изключително ниски дневни цени за пътуващите по работа или за развлечение.

Enterprise rent-a-car разполага с глобална мрежа от местоположения, чрез която може да обслужи клиенти в основните летища на България и в повече от 8000 местоположения в Европа, САЩ и Канада, а чрез партньорската организация Drive Alliance – и в Латинска Америка, Карибския регион и Китай.

Като част от портфолиото на Enterprise Holdings Inc. със седалище в Сейнт Луис, Мисури, САЩ, Enterprise rent-a-car следва политика с дългосрочна перспектива към стабилност и развитие на търговската марка, без да преследва краткосрочни цели, както често се случва в публичните компании под натиска за финансови печалби. Enterprise rent-a-car насочва усилията си върху своя растеж, развитието на клиентите и, разбира се, първокласното обслужване, като компанията с нетърпение очаква възможността да отговори на нуждите от подвижност на фирмени и търговски клиенти в България.

За повече информация, моля вижте www.enterpriserentacar.bg.