Услуги

Продажба на лодки и извънбордни двигатели

МИРКАТ ООД предлага на любителите на водния отдих широка гама от надуваеми лодки SUZUMAR, които се отличават със своята устойчивост и надеждност. На Ваше разположение е и богат избор от извънбордни двигатели SUZUKI.

Продажба на мотоциклети

Компанията е изключителен представител за страната на мотоциклети с марката SUZUKI, които са предпочитани сред почитателите на високата скорост, защото превръщат всяко каране в едно незабравимо преживяване.

Продажба на употребявани автомобили

За клиентите, които не държат да са първи собственици на своя автомобил, МИРКАТ ООД предлага сертифицирани употребявани автомобили с доказана сервизна и застрахователна история с марката SUZUKI и други марки леки коли.

Продажба на нови автомобили SUZUKI

Богата гама леки автомобили с марката SUZUKI

Обратно изкупуване

Програмата за обратно изкупуване е създадена с внимание и разбиране към Вашите нужди да продадете лесно и изгодно своя настоящ автомобил и да го замените с нов.

Сервизни услуги и продажба на резервни части и аксесоари

МИРКАТ ООД предлага бързо и качествено гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички модели автомобили, мотоциклети и извънбордни двигатели с марката SUZUKI.

Оперативен лизинг

МИРКАТ ООД предлага удобно и гъвкаво решение за юридическите лица, които имат нужда от дългосрочно наемане на автопарк за своите бизнес нужди.

ENTERPRISE rent-a-car

От началото на 2014г. МИРКАТ ООД притежава франчайз правата на ENTERPRISE rent-a-car в България.